Ronaldo: Ne mogu garantovati golove u Brazilu

Ronaldo je 2013. godine izjednačio Pauletin rekord od 47 postignutih golova za reprezentaciju, a do sada je odigao 110 utakmica za državni tim
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2014. 15:14h

Fudbalski reprezentativac Portugala Kristijano Ronaldo izjavio je danas da ne može da garantuje golove na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, već samo naporan rad i posvećenost.

Reprezentacija Portugala pobedila je sinoć Kamerun sa 5:1 u prijateljskoj utakmici, a Ronaldo je postigao dva gola, čime je sa ukupno 49 pogodaka postao najbolji strijelac u istoriji državnog tima.

"Ne mogu da garantujem golove na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, već samo naporan rad, trud i posvećenost. Ne pokušavam da srušim rekorde. Takve stvari se jednostavno dogode na prirodan način, kao rezultat napornog rada i truda sa odličnim državnim timom i selektorom", rekao je Ronaldo za “As”.

"Znao sam da ću prije ili kasnije doći do te (rekordne) brojke", dodao je, međutim, fudbaler Real Madrida.

Ronaldo je 2013. godine izjednačio Pauletin rekord od 47 postignutih golova za reprezentaciju, a do sada je odigao 110 utakmica za državni tim.

Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, reprezentacija Portugala igraće u Grupi G sa Njemačkom, Ganom i SAD.

Bonus video: