Zubizareta: Nije nas iznenadila odluka Pujola

Španski mediji navode da će narednih dana predsjednik kluba Đozep Marija Bartomeu zajedno sa Zubizaretom imati sastanak sa Herardom Martinom
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2014. 11:33h

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da ga nije iznenadila odluka Karlesa Pujola da na kraju sezone završi karijeru.

"Nije to nikoga iznenadilo u klubu, znali smo to polovinom prošle nedelje. Znali smo da Viktor Valdes odlazi, da Pujol odlazi, a oni su i dalje dva važna člana ekipe", kaže Zubizareta.

On je najavio da će Katalonci u prelaznom roku pronaći zamjene za njih.

"Te dvije promjene će nas primorati da učinimo mnogo više od samog krpljenja tima. Učinićemo sve da nađemo dostojne zamjene za njih. Već znamo ko će naslijediti Valdesa, ali još ne želimo da to objelodanimo. Potrebno je da se još neke kockice slože”, objasnio je Zubizareta.

Pujol je punih 15 godina standardni član Barselone.

Za to vrijeme odigrao je 593 utakmice, osvojio je šest titula prvaka Španije, tri Lige šampiona, dva “Kupa kralja”…

Španski mediji navode da će narednih dana predsjednik kluba Đozep Marija Bartomeu zajedno sa Zubizaretom imati sastanak sa Herardom Martinom.

Glavna tema biće ljetnji prelazni rok.

Havijer Faus, potpredsjednik kluba, rekao je za španske medije da će za prelazni rok biti izdvojeno oko 60 miliona eura za pojačanja.

Bonus video: