Nemanja Vidić i zvanično u Interu!

"Vidić je svjetska klasa, nevjerovatan fudbaler i jako sam srećan što mogu da objavim da će igrati u Interu", rekao je predsjednik Intera Erik Tohir
59 pregleda 3 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Www.inter.it
Nemanja Vidić, Foto: Www.inter.it
Ažurirano: 05.03.2014. 13:05h

Nemanja Vidić je od danas i definitivno novi igrač Intera.

Tu vijest je na zvaničnom sajtu objavio milanski klub i tako tri mjeseca pred kraj sezone otklonio sve dileme oko budućnosti sadašnjeg kapitena Mančester junajteda.

"Vidić je svjetska klasa, nevjerovatan fudbaler i jako sam srećan što mogu da objavim da će igrati u Interu. Ima sve kvalite koji nam trebaju, posjeduje harizmu lidera i pravi je čovjek za novi projekat", rekao je predsjednik Intera Erik Tohir.

Detalji ugovora nisu poznati, ali se već mjesecima spekuliše da će Vidić potpisati na dvije godine (uz opciju da se ugovor produži na 12 mjeseci) i da bi godišnja plata trebala da iznosi izmeeđu 2,5 i tri miliona eura.

"Nemanja je izabrao Inter, jedva čeka novi izazov. Postojali su kontakti sa Junajtedom oko nastavka saradnje, ali Nemanja je želio nešto novo. Zato je prihvatio Interov poziv, jer mu se dopada projekat", kazao je Vidićev agent Silvano Martina.

Prethodnih dana je posao Interu pokušao da pokvari Trabzonspor (navodno je nudio veći novac Vidiću), ali je srpski internacionalac odbio.

Bonus video: