Džerard: U trci smo za titulu

„U timu vlada veliko zajedništvo, dobra je atmosfera u svlačionici, za šta je najviše zaslužan menadžer Brendan Rodžers. Vjerujemo u titulu”, rekao je kapiten „redsa”
0 komentar(a)
Stiven Džerard, Foto: Beta AP
Stiven Džerard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 03.03.2014. 14:00h

Kapiten Liverpula Stiven Džerard poručio je danas da vjeruje da njegova ekipa može da sustigne Čelzi u predstojećih 10 kola i osvoji titulu u Premijer ligi.

„U trci smo i vjerujemo da možemo da se takmičimo za titulu, ali je još dug put do kraja”, rekao je Džerard, prenose britanski mediji.

Klub sa „Enfilda” je u subotu u gostima savladao Sautempton sa 3:0 i trenutno je drugi na tabeli Premijer lige sa 59 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Čelzija.

„U timu vlada veliko zajedništvo, dobra je atmosfera u svlačionici, za šta je najviše zaslužan menadžer Brendan Rodžers. Vjerujemo u titulu”.

„Utakmice poput one sa Sautemptonom i one ranije sa Evertonom i Arsenalom podstakle su to vjerovanje”, kazao je Džerard.

U narednom kolu Premijer lige, Liverpul 16. marta igra u Mančesteru protiv Junajteda.

Do kraja šampionata je ostalo ukupno 10 utakmica, a pored duela s Junajtedom, Liverpul očekuju utakmice protiv Mančester sitija 13. aprila na „Enfildu”, dok će dvije sedmice kasnije ugostiti i Čelzi.

Bonus video: