Petrovčani zadovoljniji remijem

"Po ko zna koji put ne možemo Petrovcu da damo gol. Sigurno da u prvom poluvremenu to nismo ni zaslužili, ali u nastavku smo pružili dobru igru", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika
0 komentar(a)
Čelik, Foto: Luka Zeković
Čelik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.03.2014. 08:30h

Fudbalerima Čelika definitivno ne leže primorske ekipe.

Nakon poraza od Mornara u Baru, nikšićki prvoligaš izgubio je dva boda na svom terenu protiv Petrovca, ali jedan osvojeni bod dobija na značaju kada se zna da je Sutjeska poražen na Cetinju.

Ipak, zaplet ili rasplet na vrhu mogao bi da se riješi naredne nedjelje, kada će kraj Bistrice odmjeriti snage gradski rivali.

"Po ko zna koji put ne možemo Petrovcu da damo gol. Sigurno da u prvom poluvremenu to nismo ni zaslužili, ali u nastavku smo pružili dobru igru. Dali smo maksimum, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Nakon meča u Baru imao sam dosta zamjerki na moje momke, ali to ne mogu da kažem za meč sa Petrovcem. Vjerujem da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji, i da ćemo imati više sreće u narednim mečevima", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Prvih 45 minuta pripalo je gostima, a “metalurzi” su tek u 21. minutu nakon slobodnog udarca Ivanovića imali prvu priliku.

Sa druge strane Petrovčani su u finišu prvog dijela preko Muhovića, odnosno Dragićevića propustili dvije šanse.

Nakon odmora, domaćin je bio bolji. Odmah na startu Vujović je idealno uposlio Zorića, koji je propustio da realizuje dobru priliku.

Ipak, u istom minutu neodlučnost defanzivaca Čelika Vukovića i Krstevskog, umalo je kaznio Muhović.

U 66. minutu Prtenjak je imao priliku, baš kao i Zorić 10 minuta kasnije, kada se nije najbolje snašao.

"Naravno da sam zadovoljan rezultatom, posebno kada se zna da smo nastupili bez četiri standardna prvotimca. Čelik nije stvorio ni jednu veliku šansu, tako da je zadovoljstvo veće", rekao je Milorad Malovrazić, trener Petrovca.

Čelik - Petrovac 0:0

Nikšić - Stadion Čelika. Gledalaca: 300. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje) i Nikola Radulović (Podgorica). Žuti kartoni: Vuković (Čelik), Golubović, Ivanović, Leverda (Petrovac).

Čelik: Giljen 6,5 Adrović 6 Bulatović 6,5 Krsteski 6,5 Vuković 5 Hadžibulić 6 Prtenjak 6,5 (Kalezić) Vujović 6 Đalac 6 (Đukić) Zorić 6, Ivanović 6.

Petrovac: Popović 6,5 Ivanović 6,5 Mrvaljević 6 Lakić 6,5 Grbović 6,5 Martinović 6,5 Golubović 6,5 Pejaković 6,5 Muhović (Krušćić) Dragićević 6 (Levarda ) Jablan 6 (Jovović).

Bonus video: