POBJEDA NAD ZETOM

Grbljani dobili prvi put od oktobra

Bio je ovo prvi trijumf Grblja od 5. oktobra prošle godine, kada je u Radanovićima pao Čelik, a prvi u gostima od 28. avgusta i pobjede nad Sutjeskom u Nikšiću
59 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.02.2019. 09:31h

Osam utakmica trajala je serija Grblja bez pobjede, koja je prekinuta juče protiv neprepoznatljive Zete na Trešnjici.

Izabranici Aleksandra Nedovića dominirali su cijeli meč, a domaćinu su presudili sa po jednim golom u oba poluvremena.

Igrač odluke bio je Dejan Pepić, koji je u 28. minutu načeo Zetu, a u 67. asistirao rezervisti Manojloviću za konačnu presudu .

Grbljani su prije ovog meča bili u “crvenoj zoni”, prvi put ove sezone, a sada mnogo lakše dišu...

"Mnogo nam znači ova pobjeda, zbog bodovnog salda, ali i zbog samopouzdanja. Odavno nismo imali pobjedu i nadam se da će ovaj trijumf biti “okidač” mojim fudbalerima za za bolje partije u nastavku sezone", prokomentarisao je Nedović nakon meča.

Zeta je žestoko podbacila u meču koji je za izabranike Mladena Vukićevića bio neka vrsta prekretnice - ili da se bore za Evropu, ili da strijepe od opstanka. Desilo se ovo drugo...

"Kada na cijelom meču ne stvorite pravu priliku, onda ne zaslužujete nište drugo osim poraza. U zabrinjavajućoj smo formi, vezali smo dva poraza, ali sam siguran da će doći bolje igre i da opstanak neće doći u pitanje", kazao je Mladen Vukićević, trener Zete.

Bio je ovo prvi trijumf Grblja od 5. oktobra prošle godine, kada je u Radanovićima pao Čelik, a prvi u gostima od 28. avgusta i pobjede nad Sutjeskom u Nikšiću.

Zeta - Grbalj 0:2 (0:1)

Golubovci - Stadion „Trešnjica“. Gledalaca: 350. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica) i Dragan Vujović (Cetinje). Strijelci: Pepić u 28. i Manojlović u 67. minutu Žuti kartoni: Klikovac (Zeta), Magud, Pepić (Grbalj)

Zeta: Gačević 6 M. M. Radulović 5 Šoć 5 Cavnić 5,5 Radinović 5 (Popović) Krstović 6 Kalačević - (Klikovac 6) St. Vukčević 5 (Čolaković 5) Došljak 5 Milić 5 Vlaisavljević 5,5.

Grbalj: Radulović - N. Bogdanović 7 Glavan 7 Carević 7 I. Bogdanović 7,5 Ahčin 7 Petrović - (Manojlović 7) Kalić 7 (Đalović) Međedović 7 (Magud) Pepić 7,5 Ašćerić 7.

Preporučujemo za Vas