Barselona hoće Vidala, nudi pare i Sančesa

Barselona je, navodno, spremna da Juventusu ponudi određenu sumu za obeštećenje (ne navodi se cifra) i napadača Aleksi Sančesa u zamjenu za Vidala.
1 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2014. 12:53h

Vezista Juventusa Arturo Vidal je na meti Barselone.

Kako je jutros objavio "Mundo Deportivo", Barselona će pokušati na ljeto da dovede Čileanca, jer je to želja trenera Herarda Martina.

Problem u relizaciji ovog transfera, piše list, je visoka cijena obeštećenja, kao i činjenica da je Vidal nedavno produžio ugovor sa Juventusom do 2017. godine.

Barselona je, navodno, spremna da Juventusu ponudi određenu sumu za obeštećenje (ne navodi se cifra) i napadača Aleksi Sančesa u zamjenu za Vidala.

Vidal: Želimo dva trofeja ove sezone

Vidal kaže da Juventus ove sezone želi da osvoji dva trofeja - prvenstvo Italije i Ligu Evropa.

Fudbaleri Juventusa žele da se iskupe za eliminaciju iz Lige šampiona, nakon što su takmčenje završili u grupnoj fazi i pokušaće da osvoje skudeto i drugo po važnosti evropsko takmičenje.

"Važno je da osvojimo skudeto i Kup Evropa. Želimo dva trofeja, igrači i navijači", rekao je Vidal za klupsku televiziju.

Juventus je u šesnaestini finala izbacio turski Trabzon, a u četvrtak u revanšu bilo je 2:0 za crno-bijele. Prvi gol postigao je Vidal, što je bio njegov 17 pogodak u 35 utakmica ove sezone.

"Igrali smo dobro protiv Trabzona, počeli smo na najbolji način i pokazali želju za pobjedom", rekao je čileanski napadač.

Juventus će u osmini finala Lige Evropa igrati protiv Fiorentine, a prvi meč na programu je u Torinu 13. marta.

Ekipa Antonija Kontea će u nedelju u prvenstvu igrati na gostovanju protiv Milana, a Vidal će propustiti derbi zbog suspenzije.

Juventus je prvi na tabeli Serije A i 13 kola prije kraja ima devet bodova i utakmicu više od Rome.

Bonus video: