Anćeloti: Odigrali smo savršenu utakmicu

"To je bila savršena utakmica. Igrali smo veoma dobro, rano postigli dva gola i onda nam se meč "otvorio". Dobro smo iskoristili brzinu naših napadača i kontranapade", rekao je Anćeloti
1 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.02.2014. 18:33h

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti ocijenio je da je njegova ekipa odigrala savršenu utakmicu protiv Šalkea (6:1), u osmini finala Lige šampiona.

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su sinoć Šalke u Gelzenkirhenu sa 6:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Po dva gola postigli su Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Geret Bejl, dok je jedini pogodak za domaći tim postigao Klas Jan Huntelar u sudijskoj nadoknadi vremena.

"To je bila savršena utakmica. Igrali smo veoma dobro, rano postigli dva gola i onda nam se meč "otvorio". Dobro smo iskoristili brzinu naših napadača i kontranapade", rekao je Anćeloti, prenijeli su španski mediji.

Anćeloti, koji je dva puta osvojio Ligu šampiona kao igrač i dva puta kao trener Milana, rekao je da je zadovoljan učinkom njegovih napadača.

"Trojica napadača su postigli golove i veoma su opasni. Nisam iznenađen Kristijanom, jedva je čekao da igra poslije suspenzije u domaćem prvenstvu. Dobro se pripremio za utakmicu i igrao je veoma dobro", rekao je on.

"Benzema je igrao dobro, ne samo što je postigao golove, već je pomogao ekipi da drži loptu i asistirao je. Ovo je možda i najbolja utakmica u sezoni za Bejla, pošto je imao više samopouzdanja", dodao je italijanski trener.

Anćeloti je rekao da će Real u revanšu, 18. marta na svom stadionu Santjago Bernabeu, igrati najbolje što može.

"Imamo veliku prednost, ali i dalje moramo da igramo revanš. Moramo da pokažemo poštovanje prema Šalkeu, prema navijačima i prema takmičenju. Igraćemo najbolje što možemo", rekao je Anćeloti.

Bonus video: