Santana: Real nam je očitao lekciju iz fudbala

"Dali smo im suviše prostora, a ako igračima takvog kvaliteta date i milimetar, bićete kažnjeni", rekao je Santana za sajt Uefe
0 komentar(a)
Felipe Santana, Foto: Beta AP
Felipe Santana, Foto: Beta AP
Ažurirano: 27.02.2014. 17:35h

Fudbaler Šalkea Felipe Santana rekao je danas da je Real Madrid njegovoj ekipi "očitao lekciju iz fudbala", ali da će u revanšu osmine finala Lige šampiona odigrati mnogo bolje.

Real Madrid je sinoć u Gelzenkirhenu pobijedio Šalke sa 6:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Revanš je na programu 18. marta na Santjago Bernabeu u Madridu.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i da ne možemo sebi da priuštimo greške protiv Real Madrida. Dali smo im suviše prostora, a ako igračima takvog kvaliteta date i milimetar, bićete kažnjeni", rekao je Santana za sajt Uefe.

"Ovo je nokaut faza Lige šampiona i morate da iskoristite šanse koje napravite. Mi to nismo uradili, a Real jeste. Morate da učite iz ovakvih utakmica, a mi smo zaista dobili lekciju iz fudbala", dodao je on.

Po dva gola za Real postigli su Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Geret Bejl, a jedini strijelac u domaćem timu bio je Klas Jan Huntelar.

"Moramo naporno da radimo kako bismo ispravili greške i uvjeren sam da ćemo u revanšu odigrati mnogo bolje", rekao je Santana.

Bonus video: