KADETI U BARU

Ljutica zadovoljan i radom i odnosom

Na petodnevnim pripremama selektor kadetske selekcije Boris Ljutica radi sa 25 fudbalera
0 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 27.02.2014. 12:50h

Crnogorska fudbalska mladost trenira u Baru - na kampu koji je u lučkom gradu organizovan od strane Fudbalskog saveza Crne Gore pripremaju se najtalentovaniji crnogorski kadeti. Tačnije, uče se da budu dio crnogorske fudbalske reprezentacije u njenom mini-izdanju.

"Poslije utakmica u regijama, odlučili smo se da pozovemo 25 kandidata za kamp u Baru. Oni su dobili petodnevnu šansu da se nametnu, da budu selektirani za utakmice na državnom nivou, odnosno za prijateljske turnire. Naravno, pratićemo i ostale kandidate koji igraju u Crnoj Gori i inostranstvu", kaže selektor kadeta Boris Ljutica.

Iako su u pitanju djeca koja se prvi put susreću sa akcijom ove vrste, Ljutica kaže da je više nego zadovoljan.

"Zadovoljan sam svime što je urađeno do sada. Toj djeci je ovo prvo iskustvo ove vrste, prva obaveza prema grbu svoje zemlje, prema dresu reprezentacije, prvi boravak u hotelu... Ali, potpuno sam zadovoljan i kako su radili i kako su se ponašali. Sve je onako kako smo zamislili", ističe kormilar kadetske selekcije.

Kamp traje još danas i sjutra, tako da polaznici još imaju šansu da pokažu da su budućnost crnogorskog fudbala.

"Danas ćemo imati dva treninga, a sjutra trening utakmicu. Time ćemo kompletirati ono što smo planirali da uradimo", zaključio je Boris Ljutica.

Preporučujemo za Vas