Pojačanja odmah lansirala Rudar

Sva tri gola za Rudar postigle su novajlije, odnosno igrači koji nisu bili u Pljevljima u prvom dijelu sezone - Bajić je otvorio goleadu, nastavio Igumanović, a zaključio Bogdan Milić
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2014. 08:48h

Pljevljacima nije trebalo vremena za uigravanje - pojačani tim Rudara demonstrirao je moć već u prvom kolu nastavka šampionata.

Izabranici Mirka Marića demontirali su Grbalj u Radanovićima (3:1) i najavali da bi ovo proljeće moglo da protekne u njihovom znaku.

Sva tri gola za Rudar postigle su novajlije, odnosno igrači koji nisu bili u Pljevljima u prvom dijelu sezone - Bajić je otvorio goleadu, nastavio Igumanović, a zaključio Bogdan Milić.

"Pobjeda je zaslužena, bili smo bolji od domaćina. Iskoristi smo kvalitet i dobru fizičku spremu, o čemu najbolje govori podatak da smo golove davali u finišu prvog i drugog poluvremena. Novi fudbaleri su pokazali da se brzo uklopili i da će biti pojačanja u prvom smislu", kazao je Vuko Bogavac, pomoćni trener Rudara.

Gosti su ubitačnim kontrama "uništili" Grbljane, koji nisu bili bez šansi, ali im je nedostajala koncentracija u završnici.

Detalj iz 41. minuta najbolje je oslikao duel u Radanovićima - Ašćerić je bio u idealnoj prilici da dovede domaćina u vođstvo, odbranio mu je Radanović, da bi munjevitu kontru Pljevljaka Bajić znalački pretvorio u 0:1.

Po sličnom scenariju Rudar je dao drugi gol, samo tri minuta kasnije, ovoga puta preko Igumanovića.

Grbalj se vratio u život u 70. minutu golom Ašćerića nakon kornera, zatim je napravio pritisak i imao šansu da izjednači (Janković), a onda je i treći put stradao iz kontranapada.

Miroje Jovanović je sjajno prošao po lijevoj strani i centrirao za Milića, koji je glavom pogodio mrežu na debiju u dresu Rudara.

Bonus video: