Božović: Ruse protiv nas čeka rat na terenu

"Rusija je apsolutni favorit za osvajanje grupe G. Crna Gora, po trenutnom kvalitetu, treba da se bori za 3. mjesto i odlazak u baraž", kazao je Božović za „Sport-express”
3 komentar(a)
Miodrag Božović Grof, Foto: Www.fc-rostov.ru
Miodrag Božović Grof, Foto: Www.fc-rostov.ru
Ažurirano: 25.02.2014. 16:29h

Ruski mediji su o kvalitetu „hrabrih sokola”, uoči narednih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, zatražili mišljenje Miodraga-Grofa Božovića.

"Rusija je apsolutni favorit za osvajanje grupe G. Crna Gora, po trenutnom kvalitetu, treba da se bori za 3. mjesto i odlazak u baraž. Možda uz malo sreće “hrabri sokoli” uspiju da se domognu i druge pozicije. Ipak, mislim da je 3. mjesto Crne Gore u ovoj grupi najrealnija varijanta", kazao je Božović za „Sport-express”.

Božović se osvrnuo na trenutnu situaciju u crnogorskoj selekciji.

"Situacija u ovom momentu nije najbolja, ali u fudbalu je sve moguće. U utakmicama u kojima selektoru budu na raspolaganju ključni igrači, Crna Gora može da računa na pobjede. Važno je, dakle, da naše najbolje igrače zaobiđu povrede i ključne utakmice dočekaju u odličnoj formi.

Šta očekujete u duelima Rusije i Crne Gore?

"Budite spremni za pravi rat na terenu. To je jedino sigurno, pošto je naš tim i protiv Engleske u prethodnim kvalifikacijama pokazao koliko je u stanju da iznenadi i najbolje ekipe", zaključio je Božović.

Bonus video: