Drulović pozvao Gudelja i Ljajića u reprezentaciju Srbije

Jedini debitant u reprezentaciji je igrač AZ Alkmara Nemanja Gudelj. U tim se vraća Adem Ljajić, koji nije igrao dok je selektor bio Siniša Mihajlović, pošto nije želio da pjeva himnu
0 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.02.2014. 14:38h

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović objavio je danas spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Republikom Irskom, na kojem su debitant Nemanja Gudelj i povratnik Adem Ljajić.

Na spisku su golmani Vladimir Stojković i Željko Brkić, odbrambeni igrači Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Dušan Basta, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Milan Biševac i Nemanja Gudelj, vezisti Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Ljubomir Fejsa, Nemanja Matić, Adem Ljajić, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Lazar Marković i Miralem Sulejmani, te napadači Stefan Šćepović i Filip Đorđević.

Jedini debitant u reprezentaciji je igrač AZ Alkmara Nemanja Gudelj, a u tim se vraća i fudbaler Rome Adem Ljajić, koji nije igrao za Srbiju dok je selektor bio Siniša Mihajlović, pošto nije želio da pjeva himnu.

Prijateljska utakmica između Republike Irske i Srbije igra se 5. marta od 20.45 u Dablinu. Dio igrača otputovaće iz Beograda 3. marta, a drugi dio će direktno stići u Dablin.

Bonus video: