Sušić opet zakasnio na žrijeb!

Nakon što je zakasnio na let za Brazil, pošto je upao u saobraćajni kolaps u Parizu i propustio žrijeb za Svjetsko prvenstvo, Pape je preskočio i izvlačenje kuglica u Nici
1 komentar(a)
Safet Sušić, Foto: Kip.ba
Safet Sušić, Foto: Kip.ba
Ažurirano: 23.02.2014. 20:16h

Safet Sušić očito ne voli žrijebanja - nakon što je prije tri mjeseca zakasnio na let za Brazil, pošto je upao u saobraćajni kolaps u Parizu i propustio žrijeb za Svjetsko prvenstvo, Pape je preskočio i izvlačenje kuglica u Nici!

Selektor BiH je ovog puta izgubio prtljag vraćajući se upravo iz Brazila.

“Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam izgleda da bi bilo bolje da nisam ni ušao u salu. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo da dobijamo jače reprezentacije. Očito nisam srećan”, rekao je Sušić u šaljivom tonu.

Ovog puta je “krivac” bilo presijedanje.

“Tokom presijedanja u Frankfurtu, gdje je u subotu bio štrajk, obavijestili su nas da je prtljag izgubljen i biće mi dostavljen u nedjelju u večernjim satima”.

“Zato sam jutros morao da kupim novo odijelo i kravatu, ali to nisam mogao da učinim prije 11 časova, jer se nedjeljom u Francuskoj radnje tek tada otvaraju”, rekao je Pape.

BiH će u kvalifikacijama za Euro 2016 igrati u grupi B sa Belgijom, Izraelom, Velsom, Kiprom i Andorom.

Bonus video: