Materaci i Lusio prepirkom zabavljaju Apenine

"hvala Lusiju što mi je pomogao da pobjeđujem", zaključio je pomalo ironično bivši fudbaler Intera i Peruđe
1 komentar(a)
Marko Materaci, Foto: Reuters
Marko Materaci, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.02.2014. 16:11h

Marko Materaci i Lusio su se prethodnih dana prepucavanjem preko medija i društvenih mreža pobrinuli da Italijanima ne bude dosadno.

Sve je počelo tako što je Materaci izjavio da je Lusio trebao ranije da završi karijeru dok je bio na vrhuncu, te ispričao i anegdotu iz šampionskog perioda kada je trener bio Žoze Murinjo:

"U finalu sa Bajernom je Lusio s loptom krenuo naprijed i Murinju se to nije svidjelo, pa mu je rekao: Uradi to još jednom i ubiću te".

Ali, Lusio nije baš bio raspoložen za anegode, pa je opleo po Matriksu.

"Teško mi je da pričam o Materaciju. Kada sam došao u Inter 2009. godine zatekao sam ga u timu, a sjećam se da je posljednji put pravi fudbal igrao još 2006. Možda ga je zaboljelo to što Inter prije mog dolaska nije mogao da prođe osminu finala Lige šampiona, a sa mnom je postao prvak. On je potištena osoba, a na terenu je znao da bude nevaspitan i prljav. Jednom sam od njega čuo da bi trebalo da povrijedimo jednog protivničkog igrača", kazao je Lusio, koji je sada igrač Palmeirasa.

Sve to je pročitao Materaci i odgovor je stigao na Tviteru, i to u smirenom tonu.

"Ispričao sam anegdotu, ne znam zašto je odmah to shvatio kao vrijeđanje. Ali, dobro, hvala Lusiju što mi je pomogao da pobjeđujem", zaključio je pomalo ironično bivši fudbaler Intera i Peruđe.

Bonus video: