Dembele ućutkao kritičare i donio Barsi Superkup

Dembele je sa 20-ak metara opalio kao iz topa, a lopta je preletjela Tomaša Vaclika i od prečke ušla u gol za konačnih 2:1
55 pregleda 0 komentar(a)
Usman Dembele, Foto: Reuters
Usman Dembele, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.08.2018. 22:13h

Usman Dembele je u ovom prelaznom roku čitao i slušao kako ga sele širom Evrope, kako bi mogao u Arsenal ili Pari Sen Žermen, prije toga trpio kritike Didijea Dešana zbog nedovoljne posvećenosti...

A onda je riješio da pokaže zašto je Barselona za njega prošlog ljeta izdvojila 105 miliona eura, plus još 42 kroz razne bonuse na koje ima pravo Borusija Dortmund - mladi Francuz je u 78. minutu dao gol za pamćenje i donio Barseloni trofej u Superkupu Španije.

Dembele je sa 20-ak metara opalio kao iz topa, a lopta je preletjela Tomaša Vaclika i od prečke ušla u gol za konačnih 2:1.

Zašto je to konačni rezultat krivac je i Visam ben Jeder, koji je toliko loše šutnuo penal u 90. minutu da je Mark-Andre ter Štegen bez ikakvih problema uhvatio loptu u ruke.

„Rohiblankosi“ su u marokanskom Tanžeru poveli u 9. minutu preko Pabla Sarabije na aistenciju Luisa Murijela, a izjednačio je Đerard Pike u 42. nakon gužve u šesnaestercu.

Bonus video: