Fudbaleri Budućnosti posljednji u Gabeli

Odluka je pala u 38. minutu, kada je Luka Bojić u šesnaestercu srušio Josipa Ereiza, a siguran sa bijele tačke bio je Željko Malčić
1 komentar(a)
FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.02.2014. 20:35h

Posljednje mjesto na Memorijalu "Andrija Anković" u Gabeli ipak nije izmaklo fudbalerima Budućnosti - bolji od njih u meču za 3. poziciju bili su igrači domaćeg GOŠK-a, koji su slavili minimalnim rezultatom.

Odluka je pala u 38. minutu, kada je Luka Bojić u šesnaestercu srušio Josipa Ereiza, a siguran sa bijele tačke bio je Željko Malčić.

"Razočaran sam igrom fudbalera koji su trebali da se nametnu, rezultat je definitivno ispod nivoa. Igrači koji su dobili priliku nisu je iskoristili. Imali smo problema s privikavanjem na teren kroz cijeli turnir, jer smo stalno trenirali na vještačkoj travi. Iako smo razočarali drugog dana turnira, prvog je bilo dobrih stvari. Mi smo dosta podmladili ekipu i želja nam je da prvenstvo završimo na poziciji na kojoj jesmo", rekao je trener Budućnosti Nenad Vukčević.

Pobjednik turnira je Zrinjski iz Mostara, koji je u finalu savladao Čapljinu sa 1:0.

Podgoričanima je pripala nagrada za fer-plej.

Za Budućnost su susret protiv GOŠK-a počeli: Ljuljanović, Vukčević, Kažić, Bojić, Raičković, Nikač, Orahovac, Smiljanić, Hirano, Brandov, Banović. Još su igrali: Milošević, Kopitović, M. Burzanović, M. Raspopović, Radunović i Ilinčić.

Bonus video: