Inter do kraja mjeseca objavljuje Vidićev dolazak

Engleski i italijanski mediji prethodnih dana objavili su da je Vidić prošao ljekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor koji važi od juna
1 komentar(a)
Ažurirano: 13.02.2014. 17:23h

Predsednik milanskog Intera Erik Tohir do kraja mjeseca trebalo bio zvanično da objavi vijest o dolasku Nemanje Vidića u taj klub, prenijela je Gazeta delo Sport.

Engleski i italijanski mediji prethodnih dana objavili su da je Vidić prošao ljekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor koji važi od juna.

Vidiću ugovor sa Junajtedom ističe na kraju sezone i u dogovoru sa menadžerom Dejvidom Mojesom, odlučio je da napusti klub. Pored Intera, za Vidića su se interesovali i klubovi iz Španije, Rusije i Turske.

Prema navodima Gazete, Vidić je sa Interom dogovorio početnu godišnju platu od 2,6 miliona eura. Isti izvor navodi da će Tohir prilikom sljedećeg dolaska u Milano, između 21. i 27. februara, zvanično potvrditi Vidićev dolazak.

Vidić je u Junajted došao u januaru 2006. godine i sa "đavolima" je osvojio Ligu šampiona, pet titula prvaka Engleske, pet Superkupova Engleske, tri Liga kupa i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Bonus video: