Da li je Đurić zaista napustio Partizan?

"U sljedeći ponedjeljak imaćemo novi sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo donijeti tačno odluku šta i kako dalje", rekao je Tanjugu jedan od potpredsjednika crno-bijelih Mile Jovičić
0 komentar(a)
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Ažurirano: 11.02.2014. 11:10h

Misterija oko statusa predsjednika Dragana Đurića u fudbalskom klubu Partizan najvjerovatnije će biti riješena narednog ponedjeljka na sjednici Upravnog odbora, rekao je danas Tanjugu potpredsednik Mile Jovičić.

Đurić, koji je nedavno uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja u privatizaciji Veterinarskog zavoda demantovao je za Sportski žurnal da je poslije jučerašnje sjednice Sekretarijata napustio klub, uz obrazloženje da "zbog privatnih obaveza neće moći da se u potpunosti posveti klubu i da nastavlja da radi koliko može".

Prethodno, Sekretarijat kluba saopštio je da je predsjednik predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsjednici kluba preuzmu poslove predsjednika.

"U sljedeći ponedjeljak imaćemo novi sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo donijeti tačno odluku šta i kako dalje", rekao je Tanjugu jedan od potpredsjednika crno-bijelih Mile Jovičić.

Njegov kolega Ratomir Babić nije želio da komentariše aktuelnu situaciju.

Glavno pitanje koje se postavlja nakon sastanka Sekretarijata, čiju odluku mora da "aminuje" UO, je da li će i kada biti održana Skupština kluba.

Takođe, spekuliše se da će do izborne skupštine doći po završetku sezone, a kao glavnog kandidata da naslijedi Đurića mediji pominju košarkaškog asa Dejana Bodirogu.

Odgovori na ova ključna pitanja, kako sada stvari stoje, biće poznati na proljeće, odnosno ljeto koje bi kada je u pitanju klub iz Humske, moglo da bude "vrelije" nego inače.

Bonus video: