Lam: Kros mora da poštuje odluke Gvardiole

„Ovo nije lijepa situacija za Tonija, to je sigurno. Ali, trener donosi odluke i svi moraju da ih prihvate”, rekao je Lam novinarima
0 komentar(a)
Toni Kros, Foto: Reuters
Toni Kros, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2014. 15:52h

Toni Kros je na ledu u Bajernu, a kapiten Filip Lam je poručio da razumije nezadovoljstvo saigrača, ali da mora da poštuje odluke Pepa Gvardiole.

Kros je ljutito reagovao kada je zamijenjen u pobjedi nad Štutgartom (2:1), pa je naredne dvije utakmice u Bundes ligi gledao sa klupe

„Ovo nije lijepa situacija za Tonija, to je sigurno. Ali, trener donosi odluke i svi moraju da ih prihvate”, rekao je Lam novinarima.

Bivši vezista Bajerna i reprezentacije Njemačke Štefan Efenberg je zaštitio 24-godišnjeg vezistu, ali mu je poručio da mora da se bori za mjesto.

„Znam da je Toniju teško da ovo proguta. Uvijek je igrao kod Hajnkesa, ali to je prošlost. Znam da mu nije lako, jer je Mundijal jako blizu”, rekao je Efenberg, koji je stručni konsultant „Skaja”.

Kros je nedavno otkrio da je došlo do zastoja u pregovorima o produžetku ugovora, koji mu ističe naredne godine. Za odličnog vezistu se najozbiljnije zanima Mančester junajted.

Bonus video: