Mihajlović među kandidatima za trenera Intera?

Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana volio da postane trener Intera, nakon što je u popularnom klubu proveo dvije uspješne sezone kao igrač
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2014. 17:19h

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović među kandidatima je za šefa stručnog štaba milanskog Intera, prenose italijanski mediji.

"Tutosport" navodi da aktuelni trener nero-azura Valter Macari, uprkos podršci rukovodstva kluba, na kraju sezone vjerovatno odlazi sa klupe, a da su, pored doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije, alternative Frank de Bur iz Ajaksa i Brazilac Leonardo.

Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana volio da postane trener Intera, nakon što je u popularnom klubu proveo dvije uspješne sezone kao igrač, a potom bio pomoćnik Robertu Manćiniju.

Mihajlović navodno ima odlične šanse pošto je ostao u dobrim odnosima sa počasnim predsjednikom Intera Masimom Moratijem.

Srpski stručnjak poslije odlaska sa kormila nacionalne reprezentacije sa velikim uspjehom vodi Sampdoriju, koja je odmakla od zone ispadanja i trenutno zauzima 13. mjesto na tabeli Serije A sa 25 bodova.

Leonardo, koji je vodio Inter u sezoni 2010-2011. takođe je zadržao dobre odnose sa Moratijem, a trenutno je bez posla nakon što je prošlog ljeta napustio mjesto sportskog direktora Pari sen Žermena.

Bonus video: