"San": Čelzi bira – Kavani, Kosta ili Mandžukić

Svaki od ove trojice napadača je dostupan, nedodirljivi ne postoje, ali se jedino za Urugvajca u Pari Sen Žermenu može reći da nije na transfer listi
2 komentar(a)
Kavani, Foto: Reuters
Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.02.2014. 14:18h

Žoze Murinjo se sprema da na ljeto potroši oko 50 miliona eura za napadača i siguran je da s tim novcem može da dovede ponajbolje napadače današnjice.

Portugalac ne juri ni Kristijana Ronalda ni Lionela Mesija, ali zna šta želi – na spisku su Edinson Kavani, Dijego Kosta i Mario Mandžukić, navodi "San".

Svaki od ove trojice napadača je dostupan, nedodirljivi ne postoje, ali se jedino za Urugvajca u Pari Sen Žermenu može reći da nije na transfer listi.

Atletiko Madrid će Kostu gotovo sigurno prodati na ljeto i tako iskoristiti šansu da dobije veliki novac kao što je to znao da radi sa Falkaom, Aguerom, Toresom...

S Mandžukićem je situacija najsloženija – mnogi vjeruju da je dolaskom Roberta Levandovskog u Bajern Hrvat višak i na ljeto se otvaraju mnoge opcije.

Jedna je da Mandžo ode u Juventus, a interesovanje je pokazao i Real Madrid, sada i Čelzi.

Murinjo će se na ljeto vjerovatno osloboditi napadača koje ima – Demba Ba sigurno ide, a pozicije nisu sigurne ni Samuelu Etou i Toresu.

Bonus video: