Lovćenov prvi izlet u inostranstvo od 1971.

Pripreme u Turskoj biće realizovane kroz saradnju gradova pobratima - Prijestonice Cetinje i Grada Gacijantepa, a u Tursku će putovati tridesetočlana delegacija
4 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 04.02.2014. 14:16h

Fudbalski klub Lovćen od danas počinje drugu fazu priprema, koja će biti obavljena u Turskoj, saopšteno je iz tog kluba.

Naime, cetinjski fudbaleri, boraviće 12 dana u turskom gradu Gacijantepu, gdje će, uz treninge, odigrati i više prijateljskih susreta.

Pripreme u Turskoj biće realizovane kroz saradnju gradova pobratima - Prijestonice Cetinje i Grada Gacijantepa, a u Tursku će putovati tridesetočlana delegacija, koju će činiti 25 fudbalera i pet članova stručnog štaba.

Iz kluba dodaju da će tokom boravka u Gacijantepu, fudbaleri Lovćena imati idealne uslove za trening, s obzirom da će pripreme biti realizovane u sportskom kompleksu koji koriste najpoznatiji fudbalski klubovi iz tog grada – prvoligaš Gacijantepspor i drugoligaš Gacijantep BB.

U sklopu priprema u Turskoj, Lovćen će odigrati i više prijateljskih mečeva protiv tamošnjih ekipa.

Za Cetinjane će predstojeće pripreme biti prve koje će biti obavljene u inostranstvu nakon 1971. godine.

Tokom prvog dijela priprema, obavljenih na našem primorju, Lovćen je odigrao pet prijateljskih mečeva, i to protiv Mogrena (3:0), Bokelja (2:1), Mornara (2:1), Dečića (0:1) i subotičkog Spartaka (1:3).

Bonus video: