Ćavi: Vilanovina bolest je zbližila ekipu

“Ispali smo u polufinalima Kupa kralja i Lige šampiona, ali je izvanredan uspjeh način na koji smo osvojili ligu, kada se uzmu u obzir nevolje Tita Vilanove”, rekao je Ćavi
1 komentar(a)
ćavi, Foto: Reuters
ćavi, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.02.2014. 16:07h

Ćavi Ernandes je otkrio zbog čega je Barselona u finišu prošle sezone davala sve od sebe da osvoji rekordnih 100 bodova u Primeri. Razlog je bolest Tita Vilanove, za koju je sjajni vezista rekao da je zbližila ekipu.

Bivšem treneru se vratio kancer, zbog čega je morao dugo da odsustvuje, da bi na početku priprema za ovu sezonu podnio ostavku kako bi se posvetio borbi za život.

“Kada pogledam unazad, 2013. je bila veoma dobra godina. Jeste da smo ispali u polufinalima Kupa kralja i Lige šampiona od Reala, odnosno Bajerna, ali je izvanredan uspjeh način na koji smo osvojili ligu, kada se uzmu u obzir nevolje Tita Vilanove”.

“Mislim da nas je to zbližilo kao ekipu i inspirisalo nas da osvojimo titulu sa istorijskih 100 bodova. Sve u svemu, bila je to sjajna godina, posebno zbog činjenice da smo uspjeli prevaziđemo sve porobleme sa kojima se suočio Tito. To je nevjerovatan poduhvat”, rekao je Ćavi za sajt Fife.

Bonus video: