Van Persi se na ljeto vraća u Arsenal?

Holanđanin je nezadovoljan time što je otišao menadžer Aleks Ferguson i njegov pomoćnik Rene Mulesten I što nije našao zajednički jezik sa Dejvodom Mojesom
2 komentar(a)
Robin van Persi, Foto: Beta/AP
Robin van Persi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.02.2014. 10:49h

Robin van Persi na ljeto bi mogao da napusti Mančester junajted i vrati se u Arsenalu, a ovu informaciju objavio je “Dejli Meil”.

Holanđanin je nezadovoljan time što je otišao menadžer Aleks Ferguson i njegov pomoćnik Rene Mulesten I što nije našao zajednički jezik sa Dejvodom Mojesom.

“Crvenim đavolima” loše ide ove sezone, pa Mojes na kraju sezone namjerava da napravi veliki “remonte”.

Njegova želja je da ostane Vejn Runi, koji ima ponude Čelzija I PSŽ-a, a ako ubijedi reprezentacivca Engleske da produži ugovor, van Persi će pakovati kofere.

On je na “Old Traford” stigao ljeta 2012. godine iz Arsenala za sumu od 24 miliona funti, a sada bi mogao da se vrati za 15.

Arsen Venger izuzetno cijeni Holanđanina i, vjerovatno, će prekršiti svoje pravilo da ne kupuje igrača kojima ima 30 ili više godina.

Van Persi se nije navikao na život u Mančesteru, a nije ni zadovoljan režimom treninga Mojesa.

Sve to utiče i na njegove igre, ove sezone nikako da pokaže klasu, a često ima i problema sa povredama.

Osim van Persija, “čistku” u svlačionici Mančester junajteda neće izbjeći ni Nemanja Vidić, Riod Ferdinand, Patris Evra, Antonio Valensija, Nani I Ešli Jang.

Mojes želi da napravi novi tim i da vrati stari sjaj na “Old Traford”.

Van Persi je do sada za Mančester junajted odigrao 51 meč i dao je 35 golova. Karijeru je počeo u Fejenordu.

Bonus video: