Kompani: Jovetić je poput Aguera

"Nije imao previše vremena da na terenu pokaže koliko je dobar, predugo je bio povrijeđen i zato se malo pričalo o njemu", kazao je Kompani o Jovetiću
6 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.01.2014. 19:16h

Prva reakcija na sjajnu igru Stevana Jovetića i debitantski gol u Premijer ligi stigla je od kapitena “građana” Vensana Kompanija.

"Jovetić je poput Aguera, nevjerovatan igrač. Nije imao previše vremena da na terenu pokaže koliko je dobar, predugo je bio povrijeđen i zato se malo pričalo o njemu. Ipak, lako je uočiti da kada je na terenu, klasa Jovetića pravi tu razliku u odnosu na naše rivale. Njegove igre su naročito bitne sada, kada se ponovo povrijedio Aguero, a zbog problema sa ramenom i Alvaro Negredo ne može da da sve od sebe kao u prethodnom izostanku sjajnog Argentinca. U svakom slučaju, ubijeđen sam da je pred Jovetićem sjajna budućnost, i vjerujem da će biti ključna figura našem klubu u nastavku sezone", naglasio Kompani.

No, za razliku od polovine ovog mjeseca, kada su se britanski mediji utrkivali koji će biti zajedljiviji u pokušaju da prikaže transfer Jovetića iz Fiorentine kao suludo bačenih 25 miliona eura, isti ti mediji ne zaboravljaju da napomenu kako su povrede onemogućile crnogorskog reprezentativca da bude hit na Ostrvu.

Sportske strane svih medija u Engleskoj krasi slika Jovetića na kojoj pokazuje srce najvjernijim navijačima “građana”.

A sada i brojke govore u Stevanovu korist, jer je postigao gol u svega 132 minuta na terenima Premijer lige. I postigao je pogodak u jedinoj utakmici u kojoj je odigrao cijelo poluvrijeme.

Bonus video: