Juventus čeka Vengerov poziv, Vučinić spreman da odleti za London

Portal "Hitc sport" obajvio priču pod naslovom "deset stvari koje treba da znate o Vučiniću"
6 komentar(a)
Vučinić, Foto: Beta/AP
Vučinić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.01.2014. 11:19h

Zimski prelazni rok zatvara se sjutra u ponoć, kulminacija se očekuje već danas - Juventus, kako pišu italijanski mediji, čeka poziv Arsena Vengera kako bi crnogorskog napadača Mirka Vučinića poslao na polugodišnju pozajmicu u London.

Nakon što su vijesti sa Apenina sinoć govorile da su dva kluba već dogovorila uslove transakcije, torinski "Tutosport" piše da će dolazak Vučinića za ljeto odložiti veliku Vengerovu investiciju, kupovinu veziste Šalkea Julijana Drakslera za čak 40 miliona eura.

Londonski "San", sa druge strane, u jutrošnjem broju donosi informaciju da je Venger spremio dvije "bombe" istovremeno, kako bi ostao konkurentan u borbi za titulu u Premijer ligi. Dakle - Vučinić i Draksler zajedno!

Kako god, Vučinić čeka znak da sjedne na avion za London kako bi obavio medicinske testove i kompletirao svoj prvi odlazak van Italije još od kako je 1999. godine, kao 16-godišnjak, prešao iz Sutjeske u Leće.

Iščekujući transfer, engleski mediji naširoko pišu o crnogorskom fudbaleru, pa je portal "Hitc sport" obajvio priču pod naslovom "deset stvari koje treba da znate o Vučiniću".

Osim opisa fudbalskih kvaliteta, te isticanja raznih statistika, navodi se i Vučinićev karakteristični (povremeni) način proslavljanja golova, ogledan u skidanju šortsa.

Portal napominje da se Vučinić prošle godine na treningu Juventusa verbalno sukobio sa jednim navijačem, ali i citira izjavu datu pred meč Crna Gora - Engleska u kojoj 30-godišnji Nikšićanin kaže da "ne vidi zašto bi Englezi bili superiorniji od Crne Gore".

Juventus čeka realizaciju dogovora sa Arsenalom kako bi doveo Osvalda iz Sautemptona, takođe na polugodišnju pozajmicu.

Bonus video: