Savo Pavićević od četvrtka u Zvezdi

"Čekaju me ljekarski pregledi i, ako bog da, potpis ugovora", rekao je Pavićević za "Novosti"
1 komentar(a)
Savo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Savo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.01.2014. 16:43h

Savo Pavićević je raskinuo ugovor sa Anortozisom i nema smetnji da pojača Crvenu zvezdu - beogradski mediji najavljuju da će crnogorski reprezentativac stići na Marakanu najkasnije u četvrtak.

Tačnije, navodi se da će fudbaler u Beograd stići u srijedu na ljekarske preglede i da bi dan kasnije trebalo da potpiše ugovor.

Priča o dolasku Pavićevića u Beograd je postala aktuelna prošle srijede, ali je izgleda problem bio njegov ugovor sa Kipranima, ali je sada i to riješeno, pa će Zvezda dobiti pojačanje u odbrani u liku 33-godišnjeg desnog beka, kojem nije strano ni da igra štopera.

"Čekao sam da se sve završi s Kipranima. Sad mogu da kažem da mi je Zvezda poslala predlog ugovora koji sam prihvatio dolazim u Beograd. Čekaju me ljekarski pregledi i, ako bog da, potpis ugovora", rekao je Pavićević za "Novosti".

Prema navodima iz Beograda, Pavićević će sa vicešampionom Srbije potpisati ugovor na godinu i po.

Njemu je ovo povratak u srpski fudbal, nakon što je od 1999. do 2007. nastupao za Hajduk iz Kule, te 2008. u dresu Vojvodine.

Pavićević je takođe igrao i za Energi Kotbus, grčku Kavalu, izraelske Makabi i Hapoel iz Tel Aviva, te Omoniju i Anortozis sa Kipra.

Bonus video: