Anri: Ozil i Venger mogu da dovedu Arsenal do titule

„Stigao je Mesut Ozil, što je jako bitno za klub. Sa njegovom mirnoćom, izvrsnom igrom sa loptom, vizijom je lakše, jer uvijek može da da savršenu asistenciju”, rekao je Anri
0 komentar(a)
Anri, Foto: Reuters
Anri, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2014. 11:59h

Najbolji strijelac Arsenala svih vremena smatra da je kucnuo čas za osvajanje Premijer lige - u intervjuu za sajt „Goal.com”, Tjeri Anri je poručio da vjeruje da „tobdžije” mogu da prekinu 10-godišnji post i popnu se na tron.

„Svi su očekivali da će se Arsenal raspasti, kao što su čekali to prethodnih sezona, ali se to nije desilo. Momci se još drže i svaki put kada su bili u situaciji da odgovore na pobjede Mančester sitija i Čelzija, oni su to i uradili”.

„Nadam se da će nastaviti da to rade. Kao čovjek Arsenala i navijač kluba, želim im da odu do kraja i osvoje ligu. Budućnost će nam reći da li su dovoljno dobri, a ja mislim da jesu”, istakao je Anri.

Legendarni Francuz je napomenuo da optimizam temelji na mudrosti Arsena Vengera i odličnoj igri Mesuta Ozila.

„Očito je da ekipa ima više iskustva, a stigao je Mesut Ozil, što je jako bitno za klub. Sa njegovom mirnoćom, izvrsnom igrom sa loptom, vizijom je lakše, jer uvijek može da da savršenu asistenciju”.

„On, takođe, ima kapacitet da postiže golove, a takve igrače uvijek želite da imate u timu”.

„I Venger zna da vuče prave poteze. Ljudi ga napadaju što nije osvojio trofej već dugo i tjeraju ga da kupuje, ali on najbolje zna kakav tim ima. A ova ekipa je prilično efikasna”, zaključio je as Njujork Red Bulsa.

Bonus video: