Niko nikad kao Totenhem

"Neko bi bio nesrećan u ovoj situaciji, ali ja nisam, Zadržali smo tim, a jako sam zadovoljan igračima koje imam", rekao je Poketino
0 komentar(a)
poketino, Foto: Reuters
poketino, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.08.2018. 17:09h

Godinama su Englezi činili čuda na fudbalskom tržištu, od posljednjeg dana prelaznog roka napravili brend, a ludnica je ovog puta zaobišla najveće klubove.

U centru pažnje je bio Everton sa četiri pojačanja (Bernard, Andre Gomeš, Jeri Mina i Kurt Zuma), Fulam je zaključio sjajan prelazni rok sa Serhiom Rikom i ANdre-Frankom Zambo Angisom, ali je ovaj prelazni rok, više od ikog, obilježio Totenhem.

Otkada je u Engleskoj 2003. godine uveden tzv. deadline day, svaki klub Premijer lige je doveo bar jednog igrača, a Sparsi sada nisu nikoga!

Iako su ispisali istoriju, Maurisio Poketino nije ljut. Iako je htio vezistu Aston Vile Džeka Griliša, Argentinac ne zamjera upravi.

"Neko bi bio nesrećan u ovoj situaciji, ali ja nisam, Zadržali smo tim, a jako sam zadovoljan igračima koje imam", rekao je Poketino.

Totenhem bi do kraja prelaznog roka mogli da napuste Musa Dembele, Dani Rouz i Tobi Alderveireld, koji imaju dozvolu da odu uz adekvatno obeštećenje.

Bonus video: