Inter i definitivno odustao od Vučinića

"Mi i nismo razgovarali sa Interom. Zatvorili smo tu stranicu", rekao je sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota
29 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 27.01.2014. 21:32h

Čelnici Intera i Juventusa su se još jedan dan „driblali”, a onda je noć donijela novu blokadu u pregovorima - milanski klub je odustao od Mirka Vučinića, ovog puta i definitivno, piše "Medijaset".

Predsjednik Intera Erik Tohir je večeras poslije sastanka izbjegao novinare i izašao na sporedni ulaz hotela, a nešto kasnije je procurela informacija da je posao stopiran.

"Inter je odlučio da prekine pregovore. Stopiran je svaki razgovor sa Juventusom", navodi "Medijaset".

To bi, dakle, trebalo konačno da znači da od dolaska Vučinića u Inter nema ništa, jer je teško zamisliti da dvije strane mogu i četvrti put sjesti za sto i pokušati da pronađu rješenje kad već nisu mogle u prethodnih sedam dana.

Ali, zakon tržišta ne garantuje ništa, sve je moguće do 31. januara i kraja prelaznog roka, pa i da Vučinić „u minut do 12” postane "interista".

Tohir je juče stigao u Milano s dva zadatka - da podrži ekipu kojoj nikako ne ide i da s predsjednikom "dame" Andreom Anjelijem nastavi pregovore oko Vučinića.

Šta je uradio? Niti je prodrmao tim, koji je remizirao sa Katanijom kod kuće, niti je završio transfer...

"Mi i nismo razgovarali sa Interom. Zatvorili smo tu stranicu", rekao je sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota.

Inter je do danas bio zainteresovan da Mirka dovede na pozajmicu, Juve navodno nije imao ništa protiv da ga pošalje na "Meacu", ali je tražio da "crno-plavi" na ljeto plate 10 miliona eura za obeštećenje.

Gdje je zapelo ovog puta novinari s Apenina nisu tako brzo mogli da saznaju.

"Prva ličnost oko koje se vode pregovori je Vučinić. Predsjednik Tohir želi da ga dovede i razgovori idu u dobrom smjeru", rekao je jutros generalni direktor Intera Marko Fasone.

Večeras po Tohirovoj naredbi niko iz Intera nije smio da priča o "merkatu", ali su mediji došli do saznanja da od dolaska Vučinića nema ništa.

Čini se da je sada izvjesno da nema ništa ni od odlaska Fredija Guarina u Juve.

Italijani navode da bi Inter u slučaju da ostane bez Kolumbijca vjerovatno angažovao na pozajmicu vezistu Valensije Evera Banegu.

Za Vučinića je interesovanje pokazao Zenit.

Bonus video: