Levandovski demantuje da je udario navijača

"Nadam se da će ovo ostati izolovan slučaj i da ću na miru moći da se skoncentrišem na nastupe za Borusiju (D) u drugom dijelu sezone", napisao je Levandovski na svom Fejsbuk profilu
0 komentar(a)
Borusija Dortmund, Robert Levandovski, Foto: FoNet/EPA
Borusija Dortmund, Robert Levandovski, Foto: FoNet/EPA
Ažurirano: 24.01.2014. 16:17h

Fudbaler Borusije Dortmund Robert Levandovski rekao je danas da nije upotrijebio fizičku silu protiv 17-godišnjeg navijača, koji ga je ispred njegove kuće vrijeđao i pokazao mu srednji prst.

"Želim da razjasnim da nisam koristio fizičku silu protiv nekoga ko je bio na mom privatnom posjedu. Nadam se da će ovo ostati izolovan slučaj i da ću na miru moći da se skoncentrišem na nastupe za Borusiju (D) u drugom dijelu sezone", napisao je Levandovski na svom Fejsbuk profilu.

Neimenovani navijač Borusije (D) optužio je ranije Levandovskog da ga je napao, zbog čega je poljski fudbaler pozvan u policiju na saslušanje.

Direktor Borusije (D) Hans-Joakim Vacke kazao je da je mladi navijač vrijeđao Levandovskog ispred njegove kuće i pokazao mu srednji prst zato što je Poljak potpisao predugovor sa Bajern Minhenom, a da je napadač "milionera" stavio ruku na rame tinejdžera i pitao ga

"zašto si to uradio".

Vacke je naglasio da Levandovski u svakom slučaju nije gurnuo ili udario tinejdžera.

Levandovski će na kraju sezone, kada mu ističe ugovor sa Borusijom (D), preći u minhenski Bajern.

Bonus video: