Riberi: Uvrijedljivo je to što nisam dobio Zlatnu loptu

"Naravno, uvrijedljivo je to što mi nisu dodijelili 'Zlatnu loptu', s obzirom da sam sa Bajernom osvojio sve. Ali, ne razmišljam više o tome, gledam samo na budućnost", rekao je Riberi
86 pregleda 4 komentar(a)
Frank Riberi, Foto: Beta/AP
Frank Riberi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.01.2014. 15:47h

Fudbaler Bajern Minhena Frank Riberi rekao je danas da je uvrijedljivo to što mu nisu dodijelili "Zlatnu loptu", ali da više ne razmišlja o tome.

"Naravno, uvrijedljivo je to što mi nisu dodijelili 'Zlatnu loptu', s obzirom da sam sa Bajernom osvojio sve. Ali, ne razmišljam više o tome, gledam samo na budućnost", rekao je Riberi njemačkim medijima.

Prije dvije nedjelje na ceremoniji u Cirihu nagrada za najboljeg igrača godine "Zlatna lopta" dodijeljena je igraču Real Madrida Kristijanu Ronaldu, drugo mjesto je osvojio Riberi, a treći je bio napadač Barselone Lionel Mesi.

Riberi je kazao da je i dalje gladan trofeja i da želi da sa Bajernom uđe u istoriju.

"U mom timu je sakriven ogroman potencijal. Možemo ponovo da osvojimo Bundesligu, Kup Njemačke i Ligu šampiona. Želim da pobijedimo sve i uđemo u istoriju. Želim da osvojimo njemačko prvenstvo bez poraza", kazao je francuski reprezentativac.

Riberi je 2007. godine prešao iz Olimpik Marseja u Bajern Minhen, za koji je do sada odigrao 259 utakmica i postigao 92 gola.

Bonus video: