Vučinić ipak odlazi?

Kako prenosi torinski "Tutosport", cnogorski napadač je i dalje mnogo bliže odlasku nego ostanku
3 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: BETA/AP
Mirko Vučinić, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 22.01.2014. 16:28h

Odlazak Mirka Vučinića u Inter je juče blokiran, šanse da se pregovori opet aktiviraju gotovo da i ne postoje, a crnogorski napadač je danas umjesto na treningu "stare dame" prijepodne proveo u razgovoru sa sportskim direktorom Đuzepeom Marotom.

Kako prenosi torinski "Tutosport", Mirko je i dalje mnogo bliže odlasku nego ostanku.

Ali, sada je mnogo realnija priča da ode u Premijer ligu, što je uostalom bio i prvobitni plan, sve dok Interova "fiks ideja" da zamijeni Vučinića i Fredija Guarina nije spriječila Mirkovog menadžera Alesandra Lućija da otputuje u London.

Fudbaleri Juvea su se danas vratili treninzima nakon sinoćnjeg poraza od Rome u četvrtfinalu Kupa, ali Vučinić nije trenirao, što svakako može da bude signal da je stavljen na transfer listu, iako je Andrea Barzalji istakao da ga ekipa čeka:

"Ako se već desilo sve to što jeste u pregovorima, vjerujem da će se Mirko vratiti. Mi kao saigrači bi to voljeli", rekao je Barzalji.

Ipak, o svemu će odlučiti tržište, a Vučinića žele Arsenal, Totenhem i Mančester junajted, tvrdi "Tutosport".

Po svemu sudeći, samo je pitanje da li će Vučinić otići u Englesku ili će ostati u Juventusu.

Treća opcija je zasada isključena...

Ne trenira Mirko sa Juventusom, ali ni Guarin sa Interom.

Kolumbijac je preskočio i današnji trening, mediji ističu da će i sjutrašnji, ali da se Inter saglasio s voljom igrača i transfer je izvjestan.

Pitanje je samo da li će Guarin otići u Juve (što mu je želja), Napoli (koji se danas pojavio kao zainteresovani) ili van Italije (Atletiko Madrid i Totenhem čekaju epilog).

Neuspjela trampa Juvea i Intera je i dalje tema broj jedan na Apeninima, a sada se oglasio i Lućano Mođi, bivši prvi čovjek "dame" i tvorac Kalćopolija.

"Inter je reagovao konfuzno, što je za njega uobičajeno. Ali, odluka Erika Tohira da spriječi razmjenu je potpuno ispravna. Zašto? Zato što bi učinio uslugu Juventusu – uzeo bi mu Vučinića koji je višak, a poslao Guarina koji bi bio jako koristan torinskom klubu", kazao je Mođi.

Bonus video: