Lazović: Srećan sam zbog povratka u Partizan

„Imam veliki motiv da igram u Partizanu i želim da osvojim još neki trofej do kraja karijere”, rekao je Lazović na stadionu Partizana
76 pregleda 0 komentar(a)
Danko Lazović, Foto: Www.partizan.rs
Danko Lazović, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 20.01.2014. 15:02h

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Danko Lazović rekao je danas da su mu motivi povratka u Partizan bili borba za titulu i želja da do kraja karijere osvoji još trofeja.

„Jako mi je drago što sam se vratio, došao sam ovdje da treniram, da ostanem u formi, ali me je Adi (sportski direktor Partizana Albert Nađ) iznenadio ponudom. Dogovorili smo se za 10 minuta i evo me ponovo ovdje”.

„Imam veliki motiv da igram u Partizanu i želim da osvojim još neki trofej do kraja karijere”, rekao je Lazović na stadionu Partizana.

Napadač je potpisao ugovor sa „crno-bijelima” na godinu i po i on je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Lazović je time i treći put u redovima šampiona Srbije.

Poslije beogradskog velikana, Lazović je sa velikim uspjehom igrao za ruski Zenit.

„Titula nije obezbijeđena, ovo je tek početak velikog rada...Čeka nas 15 jako teških utakmica i nadam se da ćemo 18. maja svi zajedno slaviti sedmicu (sedmu uzastopnu titulu prvaka)”, rekao je Lazović.

Partizan je prvi deo prvenstva završio sa bodom prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Lazović je pohvalio Partizan i način rada u klubu, rekavši da to nema niko drugi u Srbiji.

„Partizan je specifičan klub, ima ono što drugi nemaju. Uvijek nas dočeka raširenih ruku kad god dođemo i stvarno mi je drago što sam se vratio”.

„Što se tiče planova najbitnije je da osvojimo titulu, a poslije ćemo da razmišljamo o Evropi. Nisam došao da bih otišao u junu, mada ni to nije isključeno”, rekao je napadač.

Lazović nije htio da kaže koji su ga klubovi tražili pored Partizana, ali je dodao da su oni iz Turske, Kine i Kanade.

„Proveo sam četiri godine u Rusiji, malo sam se umorio od putovanja, ne želim da se sa 30 godina borim za opstanak”, rekao je Lazović.

Albert Nađ je otkrio da će bek Vladimir Volkov danas da produži ugovor sa „crno-bijelima” i da je prelazni rok za Partizan time uglavnom završen.

Bonus video: