Blan: Kabaj je na našoj meti

„Kabaj? On je igrač kojeg dobro znam i ima pravi stav. Joan, ipak, nije jedini igrač na našoj listi. Imamo i druge opcije i bilo bi dobro da dovedemo još jednog vezistu“, rekao je Blan
1 komentar(a)
Johan Kabaje, Foto: Reuters
Johan Kabaje, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.01.2014. 13:49h

Pari Sen Žermen je odlučan u namjeri da dovede vezistu u ovom prelaznom roku, a Loran Blan je potvrdio da je sada na meti Francuz iz Njukasla, Joan Kabaj.

Prethodnih dana mediji su pisali i o interesovanju za Pola Pogbu i Miralema Pjanića, a sada je u prvi plan iskočio bivši igrač Lila.

„Kabaj? On je igrač kojeg dobro znam i ima pravi stav. Joan, ipak, nije jedini igrač na našoj listi. Imamo i druge opcije i bilo bi dobro da dovedemo još jednog vezistu“.

„Zadovoljni smo timom koji imamo, ali igramo na tri fronta i svašta može da se dogodi. Pogledajte samo povredu Adrijena Rabioa. Dolazak još jednog igrača sredine terena, koji bi skinuo pritisak sa sadašnjih fudbalera, bio bi prava stvar“, rekao je Blan za „Kanal plus“.

Uzgred, Lukaš Moura je potvdio da nema namjeru da napusti „Park prinčeva“, iako se o tome spekulisalo.

„Fokusiran sam na PSŽ. Ni u jednom trenutku nisam razmišljao da zatražim transfer ove zime“, rekao je mladi Brazilac, koji je u Ligi 1 ove sezone upisao 19 nastupa i tri gola.

Bonus video: