Vidić: Oprostili smo se od titule

„Sada samo predaleko. Moramo da se fokusiramo na borbu za 3. ili 4. mjesto i da ostanemo pozitivni”, rekao je 32-godišnji Srbin za „Skaj sports”
0 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.01.2014. 12:19h

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić je nakon poraza od Čelzija (3:1) priznao da je odustao od titule u Premijer ligi.

„Crveni đavoli” sada imaju 14 bodova manje od lidera Arsenala i jasno je da bi uspjeh bio i da se domognu 4. mjesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

„Sada samo predaleko. Moramo da se fokusiramo na borbu za 3. ili 4. mjesto i da ostanemo pozitivni”, rekao je 32-godišnji Srbin za „Skaj sports”.

Vidić, koji je isključen u finišu utakmice sa Čelzijem, zna da je i to teško dostižan cilj, jer Liverpul i Totenhem, koji dijele 4. mjesto, imaju šest bodova više, a trećeplasirani „plavci” čak 12.

„Znamo da je teško ući u bitku za vrh, ali imamo još takmičenja. Moramo da se fokusiramo na Liga kup i Ligu šampiona. Nadam se da ćemo igrati bolje i imati makar malo sreće”.

Vidić he napomenuo da su igrači umorni od pitanja o Dejvidu Mojesu i odbio je da okrivi Škota za lošu formu ekipe.

„Ne možemo uvijek da pričamo o menadžeru, a stalno postavljate ta pitanja. Igrači su umorni od toga. Mislim da on radi najbolje što meže”, zaključio je Vidić.

Bonus video: