Murinjo: Plakao sam jedino kada sam odlazio iz Intera

"Period koji sam proveo u Italiji bio je fantastičan. Inter je bio jedini klub zbog kojeg sam odlazeći plakao", rekao je portugalski stručnjak
3 komentar(a)
Murinjo, Foto: BETA
Murinjo, Foto: BETA
Ažurirano: 18.01.2014. 21:11h

Da li zbog toga što nije uspio da se domogne evropskog trofeja sa "kraljevskim klubom", ili zbog nečeg drugog, tek Žoze Murinjo ističe da nije "pustio suzu" odlazeći iz Reala, za razliku od odlaska iz Intera, sa kojim je 2010. godine osvojio Ligu šampiona, drugu u karijeri (prvu je osvojio sa Portom 2004.).

"Period koji sam proveo u Italiji bio je fantastičan. Inter je bio jedini klub zbog kojeg sam odlazeći plakao. Ipak, želio sam nove izazove i zato sam otišao u Real", rekao je portugalski stručnjak i ponovio da nikada svojevoljno neće napustiti Čelzi, koji je ljetos preuzeo drugi put u karijeri.

Murinjo je priznao i da mu se španska Primera nikada nije sviđala, ni u periodu kada je vodio Real Madrid.

"Dok sam radio u Španiji postojalo je samo jedno takmičenje - Real protiv Barselone. To je liga koja mi se uopšte ne sviđa. Uživao sam dok sam radio u Realu, ali Primera mi nije bila po ukusu", rekao je Murinjo i initervjuu za BBC koji prenosi španski dnevnik "As".

Bonus video: