Kasalici propao transfer u Mordoviju

Problem je nastao u Antaliji. Kasalici su pred put predočeni jedni novčani uslovi na koje je pristao, a kad je stigao u Tursku na pregovore, oni su bili promijenjeni
4 komentar(a)
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.01.2014. 17:34h

Filip Kasalica se vraća u Beograd i zasada ostaje igrač Crvene zvezde.

Napadač nije postigao dogovor sa ruskom Mordavijom vezan za finansijke detalje svog dijela ugovora, spakovao se i već u subotu bi trebalo da se javi treneru Slaviši Stojanoviću na pripremama „crveno-bijelih”, objavile su „Novosti”.

Problem je nastao u Antaliji. Kasalici su pred put predočeni jedni novčani uslovi na koje je pristao, a kad je stigao u Tursku na pregovore, oni su bili promijenjeni.

Napadač nije želeo da prihvati ugovor pod manjim uslovima od početnih i poslije tri dana neizvjesnosti, ne želeći da gubi ni vrijeme, ni energiju, odlučio je da se vrati u Srbiju.

Čelnicima Mordavije jasno je naglasio da može da pređe u taj klub samo pod finansijskim uslovima koje su mu predočili u Beogradu i dao im je kratak rok da mu odgovore.

Sada je sve na rukovodstvu ruskom drugoligaša.

Kasalica je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom i dok se situacija potpuno ne razriješi on će biti "prvo pojačanje" u zimskom prelaznom roku za Slavišu Stojanovića.

Bonus video: