Lampard spreman za Mančester junajted

Čelzi u nedjelju od 17.00 dočekuje Mančester junajted u 22. kolu engleskog prvenstva.
54 pregleda 0 komentar(a)
Lampard, Foto: Beta AP
Lampard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 17.01.2014. 15:38h

Trener fudbalera Čelzija Žoze Murinjo rekao je danas da će Frenk Lampard biti spreman za nedjeljni meč sa Mančester junajtedom, a Branislav Ivanović vjerovatno ne.

"Lampard je cijele nedjelje trenirao sa timom i mislim da će igrati, Ivanović nije odradio nijedan trening i ne vjerujem da će biti spreman, a Nemanja Matić je tek došao i neće početi utakmicu. Moram da pokažem poštovanje prema fudbalerima koji dobro rade, ne mogu da ubacim u prvi tim nekog ko je tek došao", rekao je Murinjo britanskim medijima.

Čelzi u nedjelju od 17.00 dočekuje Mančester junajted u 22. kolu engleskog prvenstva.

Murinjo je kazao da je u svojoj karijeri odigrao mnogo derbi utakmica i da to što se Mančester junajted nalazi u lošoj formi ne znači ništa.

"Ne igramo protiv tima koji zaostaje 11 bodova za prvoplasiranim Arsenalom, igramo sa šampionom, igramo sa Mančester junajtedom. Odigrao sam u karijeri mnogo derbi utakmica i često se dešavalo da tim koji se nalazi u teškoj situaciji pobedi, zato ovaj meč smatram izuzetno opasnim", kazao je portugalski stručnjak.

Čelzi je treći na tabeli Premijer lige sa 46 bodova, devet više od sedmoplasiranog Mančester junajteda.

Čelzi pozajmio Bertrana ekipi Aston Vile

Fudbaler Čelzija Rajan Bertrand do kraja sezone igraće na pozajmici u ekipi Aston Vile, potvrdio je Žoze Murinjo.

"On ide na pozajmicu, smatramo da je za njega u ovom trenutku važno da igra", rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za novinare u Londonu.

Bertran je ove sezone za Čelzi odigrao samo tri utakmice, a u prethodnoj je zabilježio čak 38 nastupa.

Murinjo je dodao i da je Belgijanac Kevin De Bruin blizu odlaska sa Stamford Bridža, a njegovi novi klub trebalo bi da bude njemački Volfsburg.

"U ovom prelaznom roku više ćemo raditi na odlascima nego na dolascima. Srećan sam što imam ovakvu ekipu", dodao je Murinjo.

Bonus video: