Siti peticom do 4. runde FA Kupa

Meč na "Itihadu" obilježili su napadači Sitija, koji su ponovo demonstrirali zastrašujuću formu - Negredo i Džeko postigli su po dva gola, a upisao se i povratnik Kun Aguero
1 komentar(a)
Mančester siti, Foto: Beta/AP
Mančester siti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.01.2014. 23:30h

Siti je zbog remija na "Ivud parku" sa Blekburnom prije dvije sedmice morao da igra novi meč, ali u popravnom nije bilo greške - ekipa Manuela Pelegrinija slavila je kod kuće sa 5:0 i plasirala se u 4. rundu FA Kupa, gdje će se sastati sa još jednim drugoligašem, Votfordom.

Meč na "Itihadu" obilježili su napadači Sitija, koji su ponovo demonstrirali zastrašujuću formu - Negredo i Džeko postigli su po dva gola, a upisao se i povratnik Kun Aguero, koji je odigrao prvi meč od decembra prošle godine.

"Građani" su, doduše, dugo lomili protivnika, prvi gol su postigli tek u posljednjem minutu prvog poluvremena, ali je u nastavku došla do izražaja velika razlika u kvalitetu i napadačkoj moći.

Siti se zaustavio na brojci od 99 golova u svim takmičenjima, a 100. se očekuje za vikend, kada Negredo i društvo dočekuju Kardif u Premijer ligi.

Stevan Jovetić ponovo zbog povrede nije bio ni na klupi za rezerve.

Bonus video: