Inter od Ernaneša dijele dva miliona

Italijanski mediji već dva dana ističu da su predsjednici dva kluba Erik Tohir i Klaudio Lotito obavili telefonski razgovor nakon kojeg je prvi čovjek Rimljana stopirao priču sa Brazilcem oko nastavka saradnje
0 komentar(a)
Ernaneš, Foto: Reuters
Ernaneš, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.01.2014. 15:10h

Inter je izgleda sve karte u januarskom prelaznom roku bacio na Brazilca – najveće pojačanje milanskog kluba ove zime mogao bi da bude as Lacija Ernaneš.

Italijanski mediji već dva dana ističu da su predsjednici dva kluba Erik Tohir i Klaudio Lotito obavili telefonski razgovor nakon kojeg je prvi čovjek Rimljana stopirao priču sa Ernanešom oko nastavka saradnje.

"Lotito je odložio razgovore na tu temu, jer je Inter ozbiljan da završi posao", navodi "Gazeta delo sport".

Mediji sa Apenina ističu da se Inter i Lacio u ovom trenutku mimoilaze u dva miliona – potencijalni kupac nudi 15, a „nebesko-plavi“ traže 17.

Sada se traži kompromis, a Inter je navodno spreman da uz novac ponudi i Rubena Botu ili Išaka Belfodila samo da privoli Lotita da pusti Ernaneša.

Brazilac bi u Interu dobio četvorogodišnji ugovor za platu od 2,5 miliona eura godišnje, s tim što bi ovaj transfer vjerovatno značio odlazak Fredija Guarina, trenutno najcjenjenijeg igrača "crno-plavih" na tržištu.

Bonus video: