Zorić korak od Zvezde

"Vatreni sam navijač Zvezde i za mene bi bila velika čast da obučem omiljeni dres. Nadam se da će se klubovi dogovoriti na zadovoljstvo svih", kratko je prokomentarisao Zorić
57 pregleda 21 komentar(a)
Darko Zorić, Foto: Savo Prelević
Darko Zorić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.01.2014. 00:18h

Darko Zorić, kapiten nikšićkog Čelika i mladi crnogorski reprezentativac. po svemu sudeći karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi.

"Pregovori su ušli u završnu fazu. Ostali su samo završni detalji ugovora između dva kluba. Razgovarao sam i sa predsjednikom Crvene Zvezde Drganom Džajićem koji je zadovoljan što će još jedan igrač iz Crne Gore karijeru nastaviti u Zvezdi", istakao je Miomir Bakrač, Zorićev agent.

Zorić, virtuoz sa loptom u nogama, zavrijedio je pažnju skauta sa Marakane sjajnim igrama u prošloj i ovoj sezoni, lucidnim potezima i savršenom tehnikom koja je često i publiku dizala na noge.

Nagrada za dobre igre stigla je prošlog mjeseca, kada je Zorić u anketi FSCG izabran za najboljeg fudbalera Telekom 1. CFL u 2013. godini.

Da je transfer praktično gotov potvrdio je i direktor Čelika Ivan Radulović.

"Zaista smo polaskani što je jedan trofejni kluba sa ovih prostora izrazio interesovanje za našeg igrača. Znamo da finansijska situacija na Marakani nije baš sjajna i da teško Zvezda u ovom trenutku može platiti realnu cijenu za Zorića ali smo pristali da se plaćanje obeštećenja odloži određeno vrijeme. To će, naravno, biti precizirano u ugovoru", istakao je Radulović.

Darko Zorić ne krije oduševjjenje zbog šanse koja mu se uskoro ukazati.

"Vatreni sam navijač Zvezde i za mene bi bila velika čast da obučem omiljeni dres. Nadam se da će se klubovi dogovoriti na zadovoljstvo svih", kratko je prokomentarisao mladi kapiten Čelika.

Bonus video: