Ronaldo: Ferdinand je pokušao da me vrati u Junajted

"Mančester junajted je u mom srcu. To je klub u kome sam igrao šest godina. Volim Junajted. Tamo imam mnogo prijatelja i želim im sve najbolje"
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.01.2014. 13:21h

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je da je njegov bivši saigrač iz Mančester junajteda Rio Ferdinand ljetos pokušao da ga ubijedi da se vrati na Old Traford.

"Tačno je da sam razgovarao s Rijom. Mi smo veliki prijatelji, mnogo godina smo igrali zajedno u Mančester junajtedu, a u Engleskoj smo čak bili i komšije. On je sjajan momak i pokušao je da me ubijedi da promijenim mišljenje. Razmišljao sam o Junajtedu...", rekao je Ronaldo, prenijeli su danas britanski mediji.

"Mančester junajted je u mom srcu. To je klub u kome sam igrao šest godina. Volim Junajted. Tamo imam mnogo prijatelja i želim im sve najbolje", dodao je dobitnik Zlatne lopte Fife i Frans fudbala za najboljeg igrača.

Portugalski reprezentativac igrao je između 2003. i 2009. godine za Mančester junajted i odigrao 292 utakmice i postigao 118 golova.

Ronaldo je sinoć proglašen za najboljeg igrača svijeta u 2013. godini, a u trci za Zlatnu loptu pobijedio je fudbalera Barselone Lionela Mesija, koji je to priznanje osvajao posljednje četiri godine i fudbalera Bajerna iz Minhena Franka Riberija.

Bonus video: