Brnović nakon Mornara: Dobro je što smo dali pet golova

"Ovoj ekipi trebaju dvije, tri utakmice da bi ušla u pravi ritam. Nadam se da ćemo osvojiti što više bodova do pauze, a potom garantujem da će ova ekipa da gazi i to dobro", istakao je trener "plavih"
1144 pregleda 1 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević

Budućnost je savladala Mornar na startu proljećnjen dijela sezone, bilo je 5:0, pa je i trener Branko Brnović priznao da je uglavnom zadovoljan.

"Zadovoljan sam osvajanjem tri boda, dobro je da smo dali pet golova, jer će ekipa dobiti na samopouzdanju. Nekim stvarima sam zadovoljan, jer su pogoci dolazi nakon lijepih akcija, ali ima stvari na kojima ćemo morati da poradimo. Napravili smo neke greške na sredini terena i u odbrani, ako to budemo radili u utakmici sa Titogradom u sljedećem kolu, može da nas skupo košta", rekao je Brnović i dodao:

"Ovoj ekipi trebaju dvije, tri utakmice da bi ušla u pravi ritam. Nadam se da ćemo osvojiti što više bodova do pauze, a potom garantujem da će ova ekipa da gazi i to dobro", istakao je trener "plavih".

Sutjeska je na sedam bodova ispred Budućnosti.

"Mnogi gledaju samo nas i Sutjesku, ali Titograd ima dobru ekipu, kao i Zeta, Petrovac... Nama je važno da igramo dobro i osvajamo bodove. Nismo opterećeni jurnjavom za Sutjeskom. Imamo dva meča protiv njih. Važno je da dotad osvajamo bodove, a u tim utakmicama pokazaćemo jesmo li pravi ili nismo", kazao je Brnović.

Bonus video: