Anćeloti: Niko nije bolji od Ronalda

"Ako govorimo o 'Zlatnoj lopti', Ronaldo je bio bolji od bilo koga drugog u 2013. godini. Ronaldo je jedinstven igrač zbog svog talenta i profesionalnosti", rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.01.2014. 20:55h

Trener Reala iz Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da je Kristijano Ronaldo bio najbolji fudbaler u 2013. godini i da zaslužuje da osvoji "Zlatnu loptu".

"Ako govorimo o 'Zlatnoj lopti', Ronaldo je bio bolji od bilo koga drugog u 2013. godini. Ronaldo je jedinstven igrač zbog svog talenta i profesionalnosti", rekao je Anćeloti, prenosi goal.com.

Ceremonija dodjele nagrade za najboljeg fudbalera godine "Zlatna lopta" biće održana 13. januara u Cirihu, a kandidati za osvajanje prestižnog priznanja su Ronaldo, Lionel Mesi i Frank Riberi.

Real sjutra u 19. kolu Primere gostuje Espanjolu. Ekipa iz Madrida je trenutno treća na tabeli sa 44 boda, odnosno sa pet manje od prvoplasirane Barselone i drugoplasiranog Atletiko Madrida.

"Za titulu moramo da se borimo sa sve veoma jake ekipe. Atletiko je bio iznenađenje za sve... Sjutrašnji meč je veoma važan. Želimo da prvi dio sezone završimo pobjedom, ali znamo da će biti teško. Biće to težak meč, ali moramo da uradimo sve da bismo pobijedili", rekao je Anćeloti.

Bonus video: