Škuletić: Povratkom u Partizan ispunio sam san

Škuletić je osnovno fudbalsko obrazovanje stekao u Humskoj, ali ju je 2007. godine napustio neodigravši nijednu utakmicu za prvi tim
1 komentar(a)
Petar Škuletić, Foto: Beta
Petar Škuletić, Foto: Beta
Ažurirano: 10.01.2014. 19:39h

Petar Škuletić će konačno dobiti šansu u Partizanu. Momak iz Nikšića je danas uspješno prošao ljekarske preglede, potom stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom i na kraju zadužio dres sa brojem 32.

"Povratkom među "crno-bijele ispunio sam san. Vratio sam se zaobilaznim putem, ali sam, i pored toga, presrećan. Titula i pobjeda u derbiju nemaju cenu. Vjerovao sam da ću jednog dana ponovo biti dio Partizana, ali nisam očekivao da će se to dogoditi tako brzo“, istakao je Škuletić na promociji.

Škuletić je osnovno fudbalsko obrazovanje stekao u Humskoj, ali ju je 2007. godine napustio neodigravši nijednu utakmicu za prvi tim.

"Ne bih da pričam o tome, ima i moje krivice, ali i ljudi koji su u to vrijeme bili u klubu".

Novog napadača kluba iz Humske, novinari su podsjetili na njegov više nego uspješan skor u vječitim derbijima dok je igrao za mlađe kategorije.

"Da ponovim pola od toga, bio bih zadovoljan. Očekujem da postignem barem 10 golova u predstojećoj polu sezoni, ali ne bih da obećavam“, zaključio je novi napadač Partizana.

Bonus video: