Džajić: Proljeće nije sudbonosno

"Partizan beži samo jedan bod, ali ne bih rekao da nam je polusezona koja slijedi sudbonosna. Okrenuti smo tom cilju i pred igračima je mnogo rada i odricanja", rekao je Džajić
1 komentar(a)
Dragan Džajić, Foto: Beta
Dragan Džajić, Foto: Beta
Ažurirano: 10.01.2014. 11:52h

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za proljećni deo sezone u kojem će pokušati da prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana i konačno osvoje šampionsku titulu.

Ipak, uprkos velikim željama i očekivanjima navijača predsjednik crveno-bijelih Dragan Džajić poručio je da ishod šampionske trke neće sudbonosno uticati na klub.

"Sudbonosno je teška riječ. Imamo šansu da budemo prvi, jer nam Partizan beži samo jedan bod, ali ne bih rekao da nam je polusezona koja slijedi sudbonosna. Okrenuti smo tom cilju i pred igračima je mnogo rada i odricanja", rekao je Džajić novinarima na Marakani.

On je rekao da će svi igrači koji su važni za tim ostati u ekipi, uključujući i Abiolu Daudu.

"Stvorila se loša atmosfera oko Daude, koja nije bila potrebna ni nama ni njemu. Zna se moj stav da može da ide svako ko ne želi da igra i remeti atmosferu u klubu, ali što se njega tiče stekao sam utisak da želi da ostane. Kada je u pitanju Luković on ide u Rusiju na razgovore sa rukovodstvom Zenita i vidjećemo šta će biti", poručio je Džajić.

Treneru Slaviši Stojanoviću javila su se danas 34 igrača, svi osim Đorđa Rakića koji se oporavlja od povrede i trenutno je na pregledima u Njemačkoj.

"Sudbonosna sezona? Svjesni smo koliko je to bitno za klub i šta nas sve čeka. Spremni smo da izgaramo, pa šta nam Bog da. Imamo formiran tim i želim ekipu da pojačamo jednim dobrim štoperom. Ne želim da gomilamo igrače. Volio bih da pojačanja koja sam zacrtao budu tu, ima nagovještaja da će se to promijeniti u narednih nekoliko dana", istakao je Stojanović i dodao da ga ne brinu pojačanja Partizana i da gleda samo u svoje dvorište.

Fudbaleri crveno-bijeli narednih dana radiće u Beogradu, prije nego što 20. januara otputuju u Sloveniju.

Crvena zvezda prvu utakmicu u drugom dijelu sezone igra 23. februara protiv Javora na Marakani.

Bonus video: