„Ole” je makar dan bio Leo

Mesijev povratak začinjen s dva gola protiv Hetafea u Kupu kralja natjerao je argentinski sportski dnevni list „Ole” da u izdanju od četvrtka premjesti slova u imenu lista i napiše Leo
0 komentar(a)
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.01.2014. 22:58h

S njim i bez njega ništa nije isto - povratak Lionela Mesija na teren nakon dva mjeseca je s oduševljenjem pozdravljen širom planete, pa izuzetak, naravno, nije ni njegova domovina.

Mesijev povratak začinjen s dva gola protiv Hetafea u Kupu kralja natjerao je argentinski sportski dnevni list „Ole” da u izdanju od četvrtka premjesti slova u imenu lista i napiše - Leo, uz ogromnu Mesijevu sliku na naslovnici.

As Barselone je u srijedu konačno zaigrao u trijumfu od 4:0 protiv Getafea, a povratak je bio više nego sjajan jer je argentinski majstor postigao dva pogotka u svom stilu.

To je oduševilo uredništvo „Olea”, pa je na jedan dan ovaj list, koji je najčitaniji sportski dnevnik u Argentini, izašao iz šablona.

Ovo, međutim, nije prvi put da „Ole” mijenja ime zbog Mesija, jer je isto uradio i u martu 2012. godine nakon što je postao najbolji strijelac u istoriji Barselone.

„Ole” je tada na kioske izašao pod Mesijevim nadimkom iz djetinjstva La Pulga.

Bonus video: