Petkovićev advokat: Moj klijent će tužiti Lacio

"Lacio je Petkoviću u dopisu ponudio 100.000 eura odštete, a ne kako bi trebalo 600.000, koje bi zaradio do kraja ugovora, pa ćemo ih i zbog toga tužiti", kazao je D'Onfrio
0 komentar(a)
Vladimir Petković, Foto: REUTERS
Vladimir Petković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.01.2014. 17:33h

Advokat doskorašnjeg trenera Lacija Vladimira Petkovića rekao je danas da će bosansko-hercegovački stručnjak tužiti rimski klub, jer su mu nepravedno uručili otkaz.

"Dobili smo dopis da je Petković otpušten iz 'opravdanog razloga'. Žalićemo se na ovakvu odluku kluba, jer je pričinjena velika nepravda. Ranije ove nedjelje predsjednik udruženja trenera je konstatovao da moj klijent nije prekršio pravilo zbog kojeg su ga otpustili", rekao je Petkovićev advokat Pako D'Onfrio.

Lacio je ranije danas uručio otkaz Petkoviću pod izgovorom da je prekršio pravilo i da je potpisao ugovor s Fudbalskim savezom Švajcarske, čiju će reprezentaciju preuzeti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Rimski klub je još od 25. decembra 2013. godine pokušavao na razne načine da sporazumno raskine saradnju sa Petkovićem, ali bosanski trener nije želio da napusti klupu Lacija.

"Lacio je Petkoviću u dopisu ponudio 100.000 eura odštete, a ne kako bi trebalo 600.000, koje bi zaradio do kraja ugovora, pa ćemo ih i zbog toga tužiti", kazao je D'Onfrio.

Petkovića je na mjestu trenera zamijenio Edi Reja, koji već nekoliko dana, od 30. decembra, vodi treninge Lacija.

Bonus video: